Nieuws

Alara Lukagro trotse leverancier schermdeuren A1/A6 Diemen – Almere

In opdracht van Rijkswaterstaat realiseert het consortium SAAone het project A1/A6 Diemen – Almere Havendreef. Het project is een onderdeel van de weg uitbreiding Schiphol – Amsterdam – Almere. De realisatie van het geheel is in 2014 gestart.

Geluidsisolerende vluchtdeuren voor geluidsscherm

We zijn verheugd te melden dat Holland Scherm de levering van de geluidsisolerende schermdeuren voor dit project wederom gegund heeft aan Alara-Lukagro. Het complete pakket van engineering, productie, nat lak conservering en montage wordt door Alara-Lukagro uitgevoerd. Bij dit project gaat het om 16 geluidsisolerende schermdeuren. De deuren zijn extra hoog uitgevoerd, namelijk:  (B x H) = 1.270 x 2.910 mm. Het beslag is zo gekozen dat er vanaf de snelweg altijd vrije doorgang is en vanaf de bewonerszijde is de deur uitsluitend te openen met een speciaal daarvoor bestemde sleutel.

Snelle montage

De vluchtdeuren hebben een korte montagetijd. Alara-Lukagro stemt namelijk het stalen frame van de deur af op dat van het geluidsscherm. Op die manier is het een kwestie van plaatsen van de deur in de staalconstructie van het scherm en vastschroeven. Daarnaast zijn de vluchtdeuren in de basis al onderhoudsvrij, maar kunnen naar wens uitgevoerd worden met een anti-graffiti coating. Naar verwachting worden de deuren eind van het jaar gemonteerd.

Referenties schermdeuren

Alara-Lukagro heeft al geruime ervaring in het produceren van schermdeuren, en leverde eerder al vluchtdeuren in geluidschermen langs trajecten als A4, Hanzelijn en A2.

MM
Michel Mostert Marketing Specialist +31 (0)184 661 700 m.mostert@alara-lukagro.com

Meer nieuws