20e Akoestisch Zeilweekend

20e Akoestisch Zeilweekend

Op 10 & 11 september 2022 organiseerde Alara-Lukagro de 20e editie van het altijd sportieve en gezellige Akoestisch Zeilweekend. Een gebeurtenis binnen de akoestiek wereld die je niet wil missen. Het Zeilweekend vond plaats bij Waterherberg It Beaken in Heeg (Friesland). Met circa 90 deelnemers van 13 verschillende bedrijven konden we vooraf al spreken van veel enthousiasme.

Ondanks dat het programma van het Akoestisch Zeilweekend pas officieel op zaterdag van start ging was het grootste deel van de deelnemers al op vrijdag gearriveerd. Bij aankomst kreeg iedereen een welkomstpakket en een kamer toegewezen. Die avond was iedereen vrij om iets te eten en drinken. Die avond was het in het centrum van Heeg al gezellig druk met deelnemers van het Akoestisch Zeilweekend.

Zaterdag

Nadat op zaterdag iedereen was gearriveerd en iedereen had genoten van koffie, thee en oranjekoek konden de zeilen worden gehesen voor een eerste rondje Heegermeer. Na de lunch was het vervolgens tijd voor het eerste deel van de wedstrijd, de race.

Eind van de middag terug bij de Waterherberg was het tijd voor de aftersailborrel met aansluitend een barbecue. Daarna konden de voetjes van de vloer. Onder het genot van een drankje konden de deelnemers van het zeilweekend genieten van een lekker muziekje.

Zondag

Na het ontbijt op zondag was het tijd voor de speurtocht. Door het ingeven van coördinaten konden de deelnemers op 12 plekken op het meer vragen vinden. Nadat iedereen weer terug was, was het tijd voor de prijsuitreiking. De eerste prijs ging naar het RIVM, de tweede plaats naar Deerns en de derde plaats naar Hogenschool Rotterdam. De troostprijs ging naar Merford.

Logo Akoestisch zeilweekend

Logo Alara-Lukagro