Poedercoaten
Spuiten
Stralen
Spuiten
Poedercoat droogoven
Spuiten

Diensten

Alara-Lukagro is gespecialiseerd in turn-key projecten. Dit betekent dat ze alles voor u verzorgen van engineering en productie, tot afwerking en montage. Alara-Lukagro beschikt over een ruime straalcabine, poedercoatinstallatie en diverse spuitcabines waarin ze meerdere poedercoat- en natlaksystemen onder keur voor u kunnen conserveren. Door deze in-house productie- en conserveringsfaciliteiten hebben ze maximale controle over het gehele proces en kunnen u de gegarandeerde garantie bieden op het eind resultaat.

Stralen

Stralen is een bijzonder effectieve manier voor het verwijderen van aanslag zoals roest. Bij het stralen wordt er onder hoge druk een stroom van (schurende) korrels op het werkstuk geblazen. Deze korrels verwijderen de aanslag tot diep in de porieën. Als er direct na het stralen een goede...

Meer over Stralen
Poedercoaten

Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij negatief geladen poeder op een positief geladen object gespoten wordt. Hierdoor blijft het poeder aan het object plakken waarna het in een oven gesmolten wordt.

Met deze poedercoat installatie kan Alara-Lukagro het...

Meer over Poedercoaten
Natlak

Alara-Lukagro beschikt over ruime spuitcabines (22 x 8 x 9 meter) en bieden de mogelijkheid tot het natlakken van grote objecten als auto’s, vrachtwagens, bouwliften en mobiele kranen.

In de speciale mengruimten kunnen maar liefst duizenden kleuren voor het natlakken ...

Meer over Natlak